Sitemenu

maandag 28 september 2020
left
content-main

zuiveltechnologie

Melk, een veelzijdig ingrediënt

Bestanddelen van melk zijn een belangrijke bron voor ontelbaar veel producten: van toetjes tot badzout
Bij zuivel gaat de gedachte in eerste instantie uit naar melk, boter en kaas. Maar melk kent oneindig veel toepassingen in voedselproducten.

Van koe naar consument

Consument en wetenschap belangrijke schakels in productontwikkeling - special: Gezonde zuivel
Woordvoerders van verschillende Nederlandse en Belgische zuivelcoöperaties geven aan waar bij de fabrikanten de accenten liggen op het gebied van gezondheidsbevorderende zuivel

Rijker of armer

Zuivelassortiment in supermarkten uitgebreid met gezondheidsbevorderende producten - special: Gezonde zuivel
Een aantal voorbeelden van nieuwe gezondheidsbevorderende zuivelproducten wordt getoond

Meer met melk

NIZO-directeur Ad Juriaanse: "Zuivel vervult voorlopersrol binnen voedingssector" - special: Gezonde zuivel
De directeur van NIZO verwijst naar de brede reeks toepassingen van melk, met name in de hoek van de gezondheidsvoeding
right