Sitemenu
Veeteelt
VeeteeltVlees
Fokkerijgids
Sitemap
Adverteren
Service
Contact
donderdag 15 september 2022
Home
Zoek door deze site:
Home
Nieuws
Agenda
Interactief
Naslag
Beeld
Links
Forum
NRM 2012
NRM 2010
opinie
FUN
Artikelen
Dossiers
Topcijfers
Foto
Film
De Boerin
Veeteelt Magazine
VeeteeltVlees Magazine
Voerefficientie
Home
> voedselbereiding
left
content-main
voedselbereiding
Entrecote van een holsteinkoe
Vlees van holsteinkoeien als culinair hoogtepunt bij Pieter Lonneville van Tête Pressée
Holsteinvlees als culinair hoogtepunt. Chef-kok Pieter Lonneville kwam tijdens een rondreis in Spanje toevallig op het idee.
Debergh, A.
305-B-1 Vlees en vleesproducten
608-D Rundvee
kookkunst
rundveehouderij
rundvlees
slachtdieren
voedselbereiding
Lees verder
right