Sitemenu
Veeteelt
VeeteeltVlees
Fokkerijgids
Sitemap
Adverteren
Service
Contact
dinsdag 5 juli 2022
Home
Zoek door deze site:
Home
Nieuws
Agenda
Interactief
Naslag
Beeld
Links
Forum
NRM 2012
NRM 2010
opinie
FUN
Artikelen
Dossiers
Topcijfers
Foto
Film
De Boerin
Veeteelt Magazine
VeeteeltVlees Magazine
Voerefficientie
Home
> vleeseigenschappen
left
content-main
vleeseigenschappen
Erfelijke variatie in groei en vleeskwaliteit bij runderen
Over de vraag waar het accent bij de verbetering van de vleeskwaliteit in de toekomst zal moeten liggen.
Oostendorp, D.
604-A Fokkerij en genetica (algemeen)
608-D Rundvee
genetica
genetische variatie
groei
heritability
kalfsvlees
ontwikkeling
rundvlees
vleeseigenschappen
vleeskwaliteit
vleesvee
Lees verder
Ekonomische waarde van vleesproduktiekenmerken, verenigd in een vleesindex
In deze voorstudie is gekeken naar de economische waarde van vleesproduktiekenmerken onder huidige produktie- en marktomstandigheden
Bekman, H.
604-A Fokkerij en genetica (algemeen)
608-D Rundvee
karkaskwaliteit
selectie
slacht
vleeseigenschappen
vleeskwaliteit
vleesvee
Weg van kwaliteitsvee naar kwaliteitsvlees lang en vol tegenstrijdigheden
Aan de hand van de situatie rond de rundvleesproduktie in de EG schetst een adviseur in de vee- en vleessector de problemen en mogelijkheden voor Nederland
Oostendorp, D.
603-A Dierhouderij (algemeen)
608-D Rundvee
dierhouderij
karkassamenstelling
landen van de europese unie
nederland
vleeseigenschappen
vleeskwaliteit
vleesvee
Eerste publicatie vleesindex
Per fokwaardepunt vleesindex kan melkveehouder 2,50 euro extra vragen
Bijzonderheden over de nieuwe vleesindex, waarmee de vleesproductiegeschiktheid van nakomelingen van fokstieren wordt aangegeven
Hamming, I.
Jong, G. de
604-A Fokkerij en genetica (algemeen)
608-D Rundvee
agrarische bedrijfsvoering
fokwaarde
karkaskwaliteit
melkvee
melkveehouderij
selectie
vleeseigenschappen
vleeskwaliteit
vleesvee
right