Sitemenu

zaterdag 10 september 2022
left
content-main

vallen

Mollenvanger: Antonie Pot

In gesprek met iemand die zich helemaal heeft toegelegd op bestudering van het gedrag van mollen, en die tevens een diervriendelijke mollenklem heeft ontworpen, waarmee de mollen levend kunnen worden

Nieuws

Uit de resultaten van een grootschalig tankmelkonderzoek blijkt 65 procent van de deelnemende melkveebedrijven afweerstoffen tegen bvd te hebben.
Zuid-Holland en Utrecht tellen de meeste bedrijven met afweerstoffen tegen bvd in de tankmelk

Nieuws

De HHH-show gaat definitief door. Inclusief afmeldingen verwacht de organisatie 257 dieren in Zwolle.

Nieuws

De augustusdraai van Interbull betekende een hoofdrol voor de volle broers Delta Roppa en Delta Butembo. Beide debutanten combineren hoge fokwaarden voor productie met prima exterieurwaarden.
Leroy Abrian, vader van Butembo en Roppa

Nieuws

De voorgenomen fusie tussen Friesland Foods en Campina is voor de mededingingsautoriteiten van de Europese Commissie in Brussel een lastige zaak, meldt het Financieele Dagblad.

Nieuws

De slotaflevering van de Vlaamse 'Boer zoekt vrouw'-reeks heeft maandagavond een seizoensrecord inzake kijkcijfers neergezet.

Nieuws

Door het uitblijven van de winter en de aanhoudende droogte is de eerste snede dit jaar erg vroeg binnengehaald.
Geen 950 vem in eerste snede

Nieuws

Vanaf april dit jaar is het volledige dagverse zuivelassortiment van Friesche Vlag afkomstig van koeien die in het weideseizoen buiten lopen.
Frieslandfoods gaat weidegang stimuleren

Nieuws

Ook na het herstel van de foute berekening van de fokwaarden blijft de Amerikaanse Manfredzoon O Man leider in het nvi-klassement.
Manfredzoon O Man sterk op alle fronten

Nieuws

De fokwaarden van de jongste indexdraai worden teruggetrokken vanwege een foute berekening in de fokwaarde voor vruchtbaarheid.
right