Sitemenu

woensdag 14 september 2022
left
content-main

televisie

Als cowboys in Brazilië

Tv-programma Beroepen zonder grenzen toont Braziliaanse vleesveesector
Zet vier Vlaamse veehouders op een vleesveebedrijf in Brazilië aan het werk en je krijgt prachtige tv-beelden.

Kick van ondernemen

Richard Tersteeg: 'Via Boer zoekt vrouw heb ik ook positieve reclame kunnen maken voor de moderne melkveehouderij'
De wens van menig melkveehouder, dat de camera van 'Boer zoekt vrouw' even zou afdwalen in de imposante stal van boer Richard en zijn compagnons, blijkt volkomen terecht.

NRS en Veenet

Beschrijving van de opzet van een proefproject van Taurus (Stichting Takorganisatie voor Automatisering in de Rundveehouderij) betreffende datacommunicatie tussen veehouderij-organisaties en veehouder

Boer vindt vrouw

Hans Ruhof: "Nieuwe motivatie om te groeien met het bedrijf"
Via het tv-programma 'Boer zoekt vrouw' heeft Hans zijn vrouw Connie gevonden. Hier een gesprek met beiden op het bedrijf met 60 melkkoeien en 18.000 vleeskuikens in Vriezenveen

'Ik heb de hoofdprijs'

Agnes uit Boer zoekt Vrouw is vooral toegewijde melkveehouder
Sinds Boer zoekt Vrouw is Agnes van de Ven een bekende Nederlander. Paparazzi in de sloot en in de sporthal, het was niet altijd leuk.

Nieuws

Het derde seizoen van het KRO-programma Boer zoekt vrouw heeft een recordaantal brieven opgeleverd. De tien boeren kregen samen in totaal bijna tweeduizend brieven.
Zondag 16 december nieuwe aflevering Boer zoekt vrouw (bron: KRO)

Nieuws

Sinds 9 maart is het televisieprogramma 'Boerenstebuiten' op het digitale platform van Telenet Digital TV beschikbaar. De derde uitzending wordt geheel gewijd aan het Belgisch-witblauwras in Vlaanderen.
right