Sitemenu

dinsdag 13 september 2022
left
content-main

ogen

Oogontsteking

Behandelen voorkomt blijvende blindheid - uit de dierenartspraktijk
De behandeling van een oogontsteking bij een vaars

Nieuws

De afgelopen twee maanden heeft GD in Deventer een opvallend groot aantal meldingen gekregen van een ontstoken hoornvlies bij pasgeboren kalveren.
Een pasgeboren kalf met blauwecornea-oedeem (foto: Inge Haverkamp)

Nieuws

Stieren uit sterke koefamilies gooiden hoge ogen tijdens de CR Delta Koe-Expo in Wanroij. De dochtergroepen van Fabian (uit NRM-kampioene Flora) en Support (uit de Marilyns) kwamen goed voor de dag.
Groep Fabian komt sterk voor de dag

Nieuws

Na afgelopen zomer in Opmeer figureerde Future Dream Hillie 11 (v. Allen) van Jacob Wijnker uit Avenhorn ook op de wintershow Abbekerk in de hoofdrol bij het seniorenkampioenschap.
Seniorentitel voor Future Dream Hillie 11

Nieuws

09-10-2006
Wilhelmina 358 heeft op de fokveedag in Hoornaar haar palmares uitgebreid met zowel de titel in de middenklasse zwartbont als het algemeen kampioenschap.

Nieuws

Afgelopen weekend streden afgevaardigden uit alle provincies om het kampioenschap veeboordelen roodbont. Gelderland gooide hoge ogen met Gerrit van de Berg op de eerste plek en met Martijn van der Boom als reserve.

Nieuws

Stadeltelg Telie van Careelhof van Walter Morthier uit Bellem triomfeerde in Eeklo met het algemeen kampioenschap en de seniorentitel bij roodbont.

Nieuws

De prijskamp in het Oost-Vlaamse Eeklo afgelopen donderdag was een dubbelslag voor Johan De Pauw uit Sleidinge.

Nieuws

De Avondbloesemshow in Zoelen kreeg een verrassende ontknoping bij de aanwijzing van Miss Betuwe 2006. Het publiek koos Sinatradochter Marilyn 142, de vaars die door de jury juist naast het podium werd geplaatst.
Jetske 236, kampioene oudere koeien in Zoelen

Nieuws

Honderdtonner Mina 114 van maatschap Romme uit Prinsenbeek schreef afgelopen vrijdag in Etten-Leur de seniorentitel op haar naam.
Mina 114 (v. Etazon Otumba), seniorenkampioene Etten-Leur
right