Vleesveestapel van Cor en Francine Franssen vrij van IBR, lepto, BVD en para
Reportage van een Limburgs vleesveebedrijf dat in 1995 als eerste het IBR-vrij certificaat uitgereikt kreeg en dat thans het hoogste niveau in de bestrijding van para-tbc heeft behaald: status 10
Noorhuizen en Welpelo: 'risico op verspreiding beheersbaar maken'
De auteur in gesprek met twee onderzoekers van de vakgroep Veehouderij van de Landbouwuniversiteit, die met een schuin oog naar de levensmiddelenindustrie een nieuwe methode onder de aandacht brengen
Grote verschillen in kwaliteitskosten tussen bedrijven
Het PR-rekenprogramma om de kosten te analyseren voor het waarborgen van de kwaliteit van de melk en de melkproductie is op 5 praktijk- en proefbedrijven getest
7 artikelen met gesprekken over de kwaliteit van de melk op weg van de koe naar de consument met de volgende personen: de directeur van Keten Kwaliteit Melk, 2 kwaliteitscontroleurs van een mengvoeron
Smaak soms nog belangrijker dan kwaliteit volgens GD-waterspecialist Counotte - special: Koe en water
In deze waterspecial 4 artikelen: de toxicoloog en waterspecialist van de Gezondheidsdienst voor Dieren in Deventer over de geschiktheid van oppervlaktewater als drinkwater voor vee, en de meningen en