Sitemenu

vrijdag 9 september 2022
left
content-main

groepen

Op zoek naar juist management

Wilfried Reuvekamp: 'Voor een robot hoef je geen andere koeien te fokken'
Reportage van een melkveebedrijf (160 melkkoeien), waar een half jaar geleden over werd gestapt op een nieuwe groepsindeling: niet langer gold het lactatiestadium als uitgangspunt, maar de leeftijd (v

Nieuws

KI Kampen houdt dit jaar haar tweejaarlijkse open dag op de bedrijven van de familie Albers in Nijbroek en de familie Schrijver in Terwolde. De open dag vindt plaats op donderdag 17 september.
KI Kampen presenteerde op open dag in 2007 Hole in One

Nieuws

Tijdens de dochtergroepenshow op de CRV Koe-Expo in Zwolle op 3 en 4 maart maken Delta Roppa en Apina Curtis hun debuut. In totaal presenteert CRV acht dochtergroepen in de ring.
Bertilgroep ook op NRM 2008 aanwezig

Nieuws

Van vier dochtergroepen staat vast dat ze op de HHH-show verschijnen.
Poos Stadel Classic met een dochtergroep naar de HHH-show

Nieuws

Voor het derde jaar op rij benut Genes Diffusion de Rundvee Relatiedagen in Hardenberg als podium voor het tonen van een dochtergroep.
In 2007 toonde Genes Diffusion een groep van Orcival in Hardenberg

Nieuws

Vanaf 1 september test CRV alleen nog InSire-stieren. Dat zijn stieren die met behulp van genetische merkers geselecteerd zijn uit een groep potentiële proefstieren.

Nieuws

Op de NRM op vrijdag 27 juni treden 23 dochtergroepen voor het voetlicht. De groepen zijn ingezonden door zeven verschillende organisaties, twee meer dan in 2006.

Nieuws

Van de populaire Britse Mtotozoon Picston Shottle en de Canadees Braedale Goldwyn (v. James) verschijnen fokstierdochters in de NRM-ring.
Nog niet alle ki-organisaties zeker van groepenkeuze

Nieuws

Tijdens de HHH-show in Zwolle op 14 en 15 december stuurt Semex alsnog een dochtergroep van de roodfactorstier Ladino Park Talent in de ring.
Talent met dochtergroep op HHH-show

Nieuws

Mick Gould en Markus Gerber jureren dit jaar de HHH-show.
Aanmeldingen voor HHH-show komen binnen
right