Sitemenu

zondag 18 april 2021
left
content-main-left

Nieuws

De afgelopen jaren is de werking en management van onze landbouwbedrijven veel complexer geworden. Bedrijven die willen groeien dienen veel meer tijd en energie te steken in het verkrijgen van de nodige nutriënten (mestrechten), melkquota, MTR-rechten, ...
Om de landbouwers hierbij te helpen werd een internetsite www.quotumbank.be opgezet. Op de site kunnen potentiële kopers en verkopers terecht voor het verhandelen van bovenvernoemde rechten op een eenvoudige en discrete manier. De aanbiedingen gebeuren anoniem maar met de nodige garanties voor zowel koper als verkoper. Doordat kopers meerdere aanbiedingen tegelijkertijd kunnen bekijken, krijgt men een beter beeld van de gangbare prijzen. Het verhandelingen gebeurt daardoor aan correctere prijzen.
Indien vraag en aanbod overeenkomen brengt quotumbank.be beide partijen bij elkaar. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie ervan door quotumbank.be. Alleen als er een overeenkomst is brengt quotumbank.be zowel koper als verkoper kosten in rekening (1 tot 1,5%).

right