Sitemenu

dinsdag 2 maart 2021
left
content-main-left

Nieuws

Genomineerden CRV-Duurzaamheidstrofee bekend

21-12-2011  · 8 reacties

De genomineerden voor de uitreiking van de CRV-Duurzaamheidstrofee zijn bekendgemaakt door de vakjury. Het publiek kan vanaf 19 januari stemmen op hun favoriet.

Veeverbeteringsorganisatie CRV laat weten veel belang te hechten aan duurzaam ondernemen. Daarom reikt de organisatie inmiddels voor de derde keer de CRV-Duurzaamheidstrofee uit.

De jury nomineerde de volgende bedrijven voor de CRV-Duurzaamheidstrofee:
Theo en Yvonne Lemm, Zevenaar (Gld.)
Geert en Marie-Françoise Pauwelyn, Poelkapelle (West-Vlaanderen)
Ger, Maria en Erik Ubachs, Epen (L.)
Martijn en Gea Weeda, Zeijerveld (Dr.)

De genomineerde bedrijven behoren tot de 2,5 procent van best scorende bedrijven in Nederland voor melkproductie, levensproductie en celgetal. Daarnaast zijn de bedrijven ook op andere manieren bezig met duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Stemmen op favoriet

Vanaf 19 januari kan het publiek stemmen op hun favoriet via de ledenvergaderingen van CRV en de website van Veeteelt. De prijs voor het meest duurzame melkveebedrijf van Nederland en Vlaanderen wordt op woensdag 29 februari uitgereikt. De hoofdprijs van de CRV-Duurzaamheidstrofee is 5000 euro.

De winnaar van de CRV-Duurzaamheidstrofee ontvangt 5000 euro
De winnaar van de CRV-Duurzaamheidstrofee ontvangt 5000 euro

duurzaamheidstrofee

wij brengen onze stem uit op. Theo en Yvonne Lemm te Zevenaar GLD

onze stem gaat naar Familie

onze stem gaat naar Familie Ubachs, Epen

de fam. is zeer gastvrij de

de fam. is zeer gastvrij de camping ligt heel mooi en van tijd tot tijd word je gewekt en dan kijkt een koe bij je naar binnen van achter de heg er is een mooie kleine stal voor het pasgeboren vee.de boer kan ook heel mooi vertellen hoe het vroeger ging op de boerderij er komen ook gasten met een gehadicapt kind ook dat hoort bij de fam.ubachs ik ben van mening dat de fam.zeker de ptijs verdienen.vr,groet.karla nooter.

duurzaamheidstrofee

we brengen onze stem uit op :GEERT en FRANCOISE PAUWELIJN - BRUTSAERT .

duurzaamheidstrofee

Lucie en Wim brengen de stem uit op Theo en Yvonne Lemm te Zevenaar En geweldig mooi en zelfstandig en gezellig bedrijf.

CRV Duurzaamheids Trofee

Hallo Theo en Yvonnne Fijn dat jullie het al zover geschopt hebben. Wij wensen jullie de koppositie. Groeten Maria en Theo Driessen.

Nominatie Top Bedrijf

De Bedrijfsvoering en de Productie,de Verzorging van de Dieren en het Bedrijf is Top. daarom verdienen Ger,Maria en Eric zeker de, CRV duurzaamheidtroffee! Ton en Truus

Nominatie top bedrijf

wij brengen onze stem uit op Ger, Maria en Erik Ubachs in Epen. De dieren worden geweldig verzorgd. Het bedrijf ziet er super uit.
right