Sitemenu

zaterdag 23 januari 2021
left
content-main-left

Nieuws

Stembussen CRV-Duurzaamheidstrofee geopend

14-01-2010  · 2 reacties

Vanaf vandaag kunt u stemmen voor de CRV-Duurzaamheidstrofee, de prijs voor het meest duurzame melkveebedrijf van Vlaanderen en Nederland. Bekijk de films en de bedrijfsreportages om een goede keus te maken.

Vanaf 14 januari tot en met 9 februari kunt u één keer stemmen. Ook via de ledenvergaderingen van CRV kan het publiek van 18 januari tot en met 9 februari 2010 stemmen. De trofee wordt op donderdag 11 februari 2010 uitgereikt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De hoofdprijs is vijfduizend euro.

Publiek én jury

De vakjury en het publiek bepalen beide voor 50 procent de uitslag. De jury kiest het bedrijf van zijn voorkeur op basis van bedrijfsbezoeken aan de genomineerden. Voorzitter van de jury is de Nederlandse melkveehouder Nils Spaans. De overige juryleden zijn melkveehouder Henk Scheper, winnaar van de trofee in 2008, Imke de Boer, universitair docent in Wageningen en Jef Laureyns, dierenarts aan de Universiteit in Gent.

Vorige maand stuurde CRV een vragenlijst aan de bedrijven die globaal tot de beste twintig procent in Nederland en Vlaanderen horen voor de kenmerken economisch jaarresultaat, levensproductie bij afvoer en celgetal. Uit de ingezonden vragenlijsten selecteerde de jury vier bedrijven voor de prijs.

Stem op een van de vier genomineerden voor de CRV-Duurzaamheidstrofee
Stem op een van de vier genomineerden voor de CRV-Duurzaamheidstrofee

Wij willen Fam P.van Rooijen

Wij willen Fam P.van Rooijen feliciteren met het behalen van de genomineerd plek voor de crv- duurzaamheidstrofee.Een beter boer kan jeje niet wensen voor wat betreft de koetjes en hun bedrijf. Gr Fam R.J Plas

Wij feliciteren de familie

Wij feliciteren de familie van Rooijen van harte met het behalen van de genomineerde plek voor de crv- duurzaamheidstrofee. We weten dat Peter en Carola super met hun dieren omgaan. Goed van jullie dat jullie het bedrijf zó laten groeien!! En heel belangrijk, jullie zijn sociaal en altijd vriendelijk. Hartelijke groeten, Co en Lianne v.d.Horst
right