Sitemenu

woensdag 20 oktober 2021
left
content-main-left

Nieuws

Reservetitel EK voor Nederlandse Carola 11

02-03-2013  · 26 reacties

Southland Alex. Carola 11 van Johan, Evelien en Jeroen van Beek uit Teteringen heeft de reservetitel junioren veroverd tijdens het EK in Fribourg.

Carola is de eerste zwartbonte EK-kampioene die in Nederland is gefokt. De gitzwarte vaars stond er fantastisch voor en was op geen foutje te betrappen. Carola moest volgens jurylid David Boyd vanwege een mindere ribdiepte alleen de Italiaanse C.M.E. Goldwyn Vanity van de eigenaren Errera Holsteins- Agriber-AL.BE.RO.- M.E.DAL uit Mantavo voor laten gaan.

Negende rubrieksplaats voor Damion Joy

Damion Joy, een Damiondochter van Jacob Wijnker en Ina van Ark uit Avenhorn, behaalde bij de vaarzen een negende plaats in haar rubriek.

De keuring kan momenteel helaas niet live worden gevolgd via internet. Vanwege overbelasting is de weblink  moeizaam bereikbaar.

Southland Carola 11 (v. Alexander) wint in Fribourg het reservekampioenschap bij de vaarzen
Southland Carola 11 (v. Alexander) wint in Fribourg het reservekampioenschap bij de vaarzen

Gefelicteerd!

Van harte gefeliciteerd!

Klasse !

Gefeliciteerd met Southland CAROLA 11. Verder heel veel sterkte met alles.

Familie van Beek, Van harte

Familie van Beek, Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.

ik zal nooit weer de

ik zal nooit weer de vrijdagavond van de hhh show vergeten toen deze vaars bijgeknipt werd door erica.10 dagen vers en dan zo ervoor staan.van dit kaliber worden er maar slechts een paar int jaar gemaakt.droomvaars voor elke veehouder en dan nu dit geweldige resultaat. proficiat familie van beek en het holland team.

southland heeft de hollandse eer gered

zwartbont is dit hollands beste familie van beek proficiat ook de rustler dochter paris uit zwitserland deed t goed met een 1c plaats in haar geboorteland. zojuist milennium onderaan haar klasse dat kon je een beetje zien aankomen....

Ongelooflijk mooi

Elk kampioenschap is mooi, maar deze titel op dit moment maakt denk ik bij heel veel mensen emoties los. Het is de hele familie van Beek meer dan van harte gegund en hopenlijk is dit een zonnestraal waar ze nog even van kunnen genieten in deze donkere tijd. Van harte gefeliciteerd en heel veel sterkte gewenst. Dit resultaat kan alle critici de mond snoeren die beweerden dat Nederland hier niets te zoeken heeft en het is ook een stimulans om de volgende keer weer met een voltallige delegatie te gaan, aangestuurd door het NRS.

Spanje (Ponderosa) wint met allemaal aangekochte koeien

1. Spanien 16 2. Schweiz 26 3. Deutschland 37 Het is zoals in de VS: als je wil winnen, moet je kopen en ze niet fokken.

Een goede koe kopen is ook

Een goede koe kopen is ook een kunst en zeker niet voor een ieder weggelegd!!!! Dat gezeur moet eens een keer ophouden, maar dat is mijn mening

Prachtig!

Van harte gefeliciteerd, wat een top prestatie! Verontschuldiging voor de vraag maar wat is er gebeurd bij familie vd beek? Wat het ook mogen zijn, hopelijk geeft dit weer hoop! Groet

Top vaars

Familie van Beek,wat geweldig, super gefeliciteerd.

Was op de HHH al een

Was op de HHH al een verschijning maar dit overtreft alles! Van harte gefeliciteerd!

een klasse apart

wij vonden het super om zo thuis mee te kunenen kijken. team ook gefeliciteerd, en familie van Beek natuurlijk. wij wensen jullie het beste toe de komende tijd.

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met dit geweldige succes! Verder sterke gewenst!

prachtig

gefeliciteerd wat een geweldige vaars, veel sterkte familie van beek!

Van harte proficiat met deze

Van harte proficiat met deze mooie prestatie!

Super prestatie Fam. Van

Super prestatie Fam. Van beek. Veel sterkte de komende tijd.

Top !!

Wat een topprestatie. Van harte gefeliciteerd ermee en veel sterkte de komende tijd. Gr uit Brakel

Hartelijk gefeliciteerd!!

Hartelijk gefeliciteerd!!

super

Fam van Beek van harte proficiat met jullie behaalde resultaat. groeten Fam Ubachs

Een geweldige prestatie voor

Een geweldige prestatie voor iedereen die hebben bijgedragen aan dit fantastisch resultaat. Een welgemeende felicitatie aan de eigenaars, fittingteam en de vele "emotionele" supporters die deze vaars naar de beste plaats hebben gebracht van Noord-West Europa

Tussen al die duizenden

Tussen al die duizenden mensen in Fribourg wisten we niet of we moesten huilen of juichen toen Carola aangewezen werd.We hebben gejuicht om zo'n wereldprestatie en ook gewoon gehuild. Johan,Evelien en Jeroen van harte gefeliciteerd en heel veel sterkte in de komende tijd. Veefokkend Nederland leeft met jullie mee.

Mooi resultaat voor Nederland

Mooi resultaat voor Nederland en Southland! proficiat!

Fantastisch!

Wat een fantastisch resultaat, we hebben ervan genoten! Een emotionele overwinning die zo op haar plaats viel. Hartelijk gefeliciteerd en veel sterkte de komende tijd.

Vreugde en verdriet

Familie van Beek, van harte gefeliciteerd met jullie Southland Alex. Carola 11 als reserve kampioen zwartbont jong op het EK te Fribourg, Zwitserland! Een geweldige overwinning waarbij vreugde en verdriet ontzettend dicht bij elkaar lag. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel sterkte voor de komende tijd.

Carola 11

Hoi Johan, Evelien en Jeroen, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Het staat in schril contrast met de echte werkelijkheid. Ik leef met jullie mee en wens jullie heel veel strekte toe voor de komende tijd

Europees niveau

Familie van Beek en Nederlands Team van Harte gefeliciteerd met dit resultaat. Ik was diep ontroerd door de kwaliteit van de vaars en de geweldige presentatie!!
right