Sitemenu

zondag 11 september 2022
left
content-main-left

Nieuws

Op de holsteinprijskamp tijdens Eurogénétique in het Franse Epinal verkoos het Zwitserse jurylid Roger Frossard Baxterdochter Délicia tot algemeen kampioene bij de zwartbonten.

Délicia, in eigendom van maatschap Wilt, Wallenburger en Genelot uit Dachstein, was eerder op de dag al de sterkste in de middenklasse vóór Eulalie (v. Damion) van maatschap Saint Remy uit Roupeldange.

Normandochter Carmen

Bij de oudere koeien zegevierde Normandochter Carmen van maatschap de Champel uit Jolivet. Ze versloeg Duplextelg Gut Chloë van maatschap Gutzwiller uit Michelbach Le Haut.

Bij de jongste categorie ging de overwinning naar Shottledochter Fergie van maatschap des Jumelles uit Athienville met in haar kielzog Zeusdochter Florine van maatschap des Tilleuls uit Marolles les Bailly.

Venus

Voormalig kampioene Venus TGV (v. Gibson), in 2011 kampioene in Epinal en op de SIA in Parijs, kon dit keer alleen de zege voor fraaiste uier binnenhalen.

Délicia wint algemeen kampioenschap in Epinal
Délicia wint algemeen kampioenschap in Epinal

jammer dat veeteelt zo met weinig beelden een verslag maakt

inderdaad dat is jammer waarom geen goed beeldverslag van libramont en bijvoorbeeld deze keuring ze gaan dan wel vernieuwen laat dit er een onderdeel van zijn........

super koe

wat een supper koe

Plaatje..

Machtig, wat een plaatje van een koe..
right