Sitemenu

zaterdag 10 september 2022
left
content-main-left

Nieuws

Annie 153 wint titel in Houten

08-03-2013  · 10 reacties

Goldwyndochter Annie 153 van Freek de Jong uit Montfoort heeft op de Utrechtse UFF-wintershow het algemeen kampioenschap gewonnen.

Annie 153 moest in 2012 nog genoegen nemen met een reservestek in de middenklasse. Nu rekende de Goldwyndochter bij de senioren af met Gerta 1, een Janosdochter van de familie Van der Wind uit Woudenberg.

Nieuwe uitvalsbasis

In Houten, de nieuwe uitvalsbasis voor de Utrechtse wintershow, zegevierde Stormaticdochter Hilligje 126 van Wim van de Fliert uit Renswoude in de middenklasse. Haar secondante werd Ingrid 121 (v. Lucky Lawrence) van Freek de Jong.

Bij de vaarzen sloot Neerduist Gold Petra van Jan van de Hengel uit Bunschoten de finale winnend af. De Goldwyndochter versloeg Dellia 97 (v. Legend) van de familie Van der Wind.

Bedrijfsgroepen

Individueel grepen de broers Van der Wind twee keer net naast de titel, maar bij de strijd om de bedrijfsgroepen slaagden ze er wel in het kampioenschap te bemachtigen.

Algemeen kampioenschap in Houten voor Annie 153
Algemeen kampioenschap in Houten voor Annie 153

de mooiste koe

wijlen mijn opa zou dit een beauty koe hebben gevonden ,die was veehandelaar . gefeliciteerd

klasse appart, mooie manege

klasse appart, mooie manege waar het gister was

fokclubgroep

was woudenberg voor de 6e keer op rij kampioen fokclub? dat het zo standaard is om dat niet meer te noemen? Het is toch een keuring van fokclubs tegen elkaar???

annie 153

Wie die fotograaf is geweest weet ik niet,volgens mij verdient deze koe een betere foto,zo zet je een kampioen niet op de foto.

afschuwelijk

Wat een afschuwelijke foto, als dit kampioen is zegt het genoeg over deze keuring. Laten we hopen dat het aan de slechte fotografie ligt

foto

Deze koe is met 90 punten ingeschreven vrij recent, dus zeker een beste koe! Maar de foto had idd wel "wat" beter gekund. Zie Giessen Debby als voorbeeld...

dus zo

zo ziet een foto er dus on bewerkt uit.

Jammer

De foto is dan wel onbewerkt, maar het doet de koe geen recht. Als de achterbenen iets meer onder het lichaam waren geplaatst dan kwam de koe beter tot haar recht. Is geen bewerking voor nodig.

Als ze die rug recht

Als ze die rug recht getrokken hadden dan hadden jullie waarschijnlijk allemaal gezegd dat het een beste koe was. Een koe hoort geen complimenten te krijgen op basis van fotoshop, je moet het een mooi dier vinden als je haar ziet. En zo ziet ze er dus blijkbaar uit.

Ik zou zeggen zie video....

Op de video en de foto van de videoboodschap zie ik toch echt een apart mooie koe staan..... dus inderdaad niet op foto afgaan... proficiat
right