Sitemenu

zaterdag 10 september 2022
left
content-main-left

Nieuws

Het Nederlands kampioenschap veebeoordelen is gewonnen door Nick Pinkert uit Markelo. Hij behaalde in totaal 268 punten en bleef met drie punten verschil nipt voor Wytze Meye Wink uit Oudega.

Nick Pinkert, die vorig jaar al tweede werd, dankt zijn titel aan een ijzersterke mondelinge ronde.

De juryleden Gert en Henry ten Have beloonden Pinkerts toelichting in de middagronde met een 9,5. Wytze Meye Wink scoorde op dit onderdeel met een 9,3 ook erg hoog.

Graumans beste debutant

De beste ochtendronde werd gemaakt door Gert-Jan Roseboom uit Borger. Hij behaalde uiteindelijk de derde plaats, vijf punten achter winnaar Pinkert.

De door het NAJK georganiseerde veebeoordelingswedstrijd doet ieder jaar een andere provincie aan en vindt plaats in het centrum van een grote stad. Dit keer was de eer aan het Limburgse Venray, waar Pieter Graumans uit De Heen met een achttiende plaats de aanmoedigingsprijs voor beste debutant won.

De winnaars van het NK veebeoordelen 2012 met v.l.n.r. Gert-Jan Roseboom, Nick Pinkert, Wytze Meye Wink en Pieter Graumans (foto: NAJK)
De winnaars van het NK veebeoordelen 2012 met v.l.n.r. Gert-Jan Roseboom, Nick Pinkert, Wytze Meye Wink en Pieter Graumans (foto: NAJK)

Veebeoordelen

Nick ,hartelijk gefeliciteerd met deze kampioenstitel en de anderen ook geluk gewenst!!

Veebeoordelen

Ook van deze kant van harte gefeliciteerd. De wijzen komen nog steeds uit het oosten!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd allen! Nog even 1 opmerking de zwarte vaars die op kop stond vond ik zeer slechte bennen hebben liep over de buitenklauw heen en dan 88 punten krijgen vind ik erg extreem voor zo een vaars. Verder vond ik het wel een helemooie dag met helaas een mindere uitslag voor mij.

Misschien is die beoordeling

Misschien is die beoordeling dan ook de reden dat de uitslag niet zo denderend was ;). haha. Verder prima dagje en uitstekend georganiseerd. Complimenten
right