Sitemenu

woensdag 20 januari 2021
left
content-main-left

Nieuws

Op de Rundvee & Akkerbouw Vakdagen in Gorinchem laat KI Samen dochters zien van Red Impulse en Albiorix. Beide stieren zijn nog in afwachting van hun eerste index.

De roodbonte Classiczoon Red Impulse (v. Classic) is via moeder Fleur (v. Lightning) een kleinzoon van Tulipdochter Flora. De voormalige NRM-kampioene slechtte dit jaar de grens van 100.000 kg melk. Flora is de moeder van de fokstieren Bonfire, Fabian en Staby.

Shottlezoon met roodfactor

Albiorix is een Shottlezoon uit Lotje 30, een Talentdochter met ruim vier procent eiwit als vaars. Van Albiorix, die in het bezit is van de roodfactor, zijn inmiddels ruim tachtig dochters aan de melk.

Vorig jaar liet de ki-organisatie in Gorinchem dochters zien van Malando en Viking.

De vakdagen vinden plaats van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 november in de Evenementenhal in Gorinchem. De beurs is elke dag open van 13.00 tot 22.00 uur.

Red Impulse is een kleinzoon van voormalig NRM-kampioene Flora
Red Impulse is een kleinzoon van voormalig NRM-kampioene Flora

waarom niet van sunflower ps

ki samen iedereen verlangt dochters te zien van sunflower ps zn eerste dochtergegevens zijn spectaculair en geven m nieuwswaarde in positieve zin

Ik kan het best mis hebben

Ik kan het best mis hebben hoor...maar zoiets is voor mij altijd wel een teken aan de wand...de fokwaardes zijn op papier wel best, maar in de praktijk vallen deze misschien wel tegen..anders hadden ze er wel dochters van laten zien!

ja en jij zoekt gewoon een

ja en jij zoekt gewoon een excuus om hem niet te gebruike. Cijfers liegen toch niet. En zoveel dochters zijn er nog niet van gekeurd dus is het nog niet makkelijk om een groep te vormen

Fred Impluse

Al onze stiernamen beginnen met een FFF De naam is FRED IMPULSE. Dus: FRED IMPULSE laat een dochtergroep zien in Gorinchem. (Ik kom de F er zelf wel voorschilderen in Gorinchem) Floris Dorrestijn.
right