Sitemenu

vrijdag 18 september 2020
left
content-main-left

Film bekijken

Lemm, Zevenaar

18-01-2012
Loading player

Veeteelt maakte een video van het bedrijf van de familie Lemm uit Zevenaar voor de CRV-Duurzaamheidstrofee.

regelmatig bezoek aan het bedrijf van de fam Lemm uit Zevenaar.

Wij zien meerdere malen het bedrijf per maand en er is ten allen tijde een bedrijvigheid. Op de hygiene is niets op aantemerken en worden altijd met hartelijkheid ontvangen en de kwaliteit van de producten is niets op aantemerken.

trofee

Hallo Familie Lemm gefeliciteerd met jullie nomienatie, ik wens jullie veel succes met alles hopelijjk winnen jullie. groet de rmo chauffeur.

de oude man aan het einde van het filmpje

in de laatste 20 seconde, staat een wat oudere man achter Theo en Yvonne, dat is OPA:)! groetjes je kleinkinderen

een wat oudere man

Proficiat met nominatie met alle inzet en kennis word dit veeteelt famieliebedrijf aan de Ooysedijk van vader op zoon voort gezert met prima resultaat een wat oudere man Stef EN FAMIELIE KAN MET TROST TRUGKIJEN OP NOMINATIE Gaarne stem ik op de nominatie sucses Oud tuinder uit Ooy-Zevenaar

Wat is oud

Nog volop betrokken bij het bedrijf van de zoon

Dit jaar is het 40 jaar

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat Opa voor het eerst in Boerderij stond. Boerderij gaat daarom op zoek naar de beste, leukste en meest bijzondere opa van het jaar. De stembus is gesloten

Gefeliciteerd

Hallo fam Th. Lemm van harte gefeliciteerd met CRV-Duurzaamheidstrofee.

Broncorrector

Als leverancier van uw Broncorrector met onze slogan ´voor evenwicht en duurzaamheid´is onze stem als van zelfsprekend naar jullie gegaan ! Gefeliciteerd alvast met de nominatie en nu op naar de trofee.

reactie op stemmen

hartelijk dank voor uw reactie EN stem; vertelen mail het voort! graag bij gelegenheid een keer een bezoek ter controle van de broncorrector indien mogelijk; een belletje vooraf is gewenst. b.v.h.d. fam lemm.

gestemd!

Natuurlijk hebben jullie onze stem! Veel succes! Fam. van Hall Aerdt

Gefeliciteerd met de nominatie

De passie die jullie in het bedrijf leggen is geweldig. Ik vind dat jullie terecht genomineerd zijn en de prijs verdienen. Ondanks jullie drukke bestaan is er ook altijd plaats voor de jongeren. Groet, Familie Berendsen

Gestemd!

Gefeliciteerd met de nominatie. We hebben op jullie gestemd. Veel succes gewenst!

nominatie

Het is altijd leuk om een intervieuw te lezen van oud collega's in Veeteelt.Goed geschreven, echt zoals jullie boeren. Gefeliciteerd met de nominatie. Natuurlijk hebben jullie ook onze stem. Willy en Dorrie Krosse Arva, Ontario

jullie verdienen het te winnen!

Een boer(-enfamilie) die inzicht en inzet toont in duurzaam boeren, op en bij een prachtig stukje natuur, gericht op behoud voor de toekomst. Een man die ook meedenkt met anderen en goed advies kan geven. Ik kan daar zonder meer op vertrouwen, ook toen het op het goede hooi voor onze bevangen (nu bijna beter)pony aankwam. Yvonne en Theo, gefeliciteerd met de nominatie en heel veel succes!!!

gefeliciteerd

Theo en Yvonne, Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie.

Dat kunnen er maar weinigen zeggen...........

Proficiat!!! Het mooie is dat die denk en werkwijze al zeer lang wordt toegepast en resulteert in zichtbare duurzaamheid. Een familiebedrijf met inhoud!Ik kan mij voorstellen dat de boerin ook trots en tevreden is!( na het zien van het filmpje.....)Ga zo door.

beste theo en yvonne en de

beste theo en yvonne en de kids, heel veel succes met jullie nominatie wij gunnen het jullie van harte,want hoe druk jullie ook altijd zijn de koffie staat altijd voor ons klaar.gr;de schilder

Standvastigheid wordt beloond.

Beste Theo en Yvonne, ik wens jullie veel succes om de duurzaamheids prjs te mogen ontvangen ! want ik vind dat jullie het verdient hebben om deze winnen zodat jullie inzet,standvastigheid en ijverigheid beloont mag worden.Groetjes uit Den Ham van de pluimvee voer voorlichter.

Nominatie

Heel veel succes met jullie nominatie. Ik ben van mening dat jullie die erg verdienen. Jullie zetten je zo in voor het bedrijf en natuurlijk de hele familie en anderen, die erg betrokken zijn bij het bedrijf. En de koffie is natuurlijk ook nog steeds goed:-)

Proficiat met nominatie.

Beste Theo en Yvonne, van harte proficiat met jullie nominatie.Duurzaamheid is natuurlijk meer dan fokkerij, benen zijn belangrijk maar jullie verzorging draagt hier ook enorm aan bij. Geniet van deze mooie tijd en je weet winnen is prachtig maar genomineerd zijn is al een prestatie. Wij gaan ervoor, succes!! Gerard Nijland wethouder gemeente Zevenaar

Heel veel Succes

Familie Lemm, van harte proficiat met de nominatie voor de C.R.V. duurzaamheidstroffee. We weten dat jullie voor de hoofdprijs gaan, en die ook verdienen. Heel veel succes gewenst door Loonbedrijf Gebr. Sloot en medewerkers.

crv-duurzaamheidstrofee

Bij de rondleiding als buurt op jullie melkveebedrijf kwamen passie,feeling, diervriendelijkheid en milieubewustzijn goed naar voren. Dit zijn ook de juiste ingredienten voor een duurzaam en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. Proficiat met de terechte nominatie.

crv-duurzaamheidstroffee

Fam. Lemm van harte gefeliciteerd met jullie nominatie. Theo zoals ik jullie ken, zijn jullie zeer precies en allert op jullie veestapel. Jullie zijn steeds op zoek naar de zwakste schakel in de ketting.Julie laten niets aan het lot over en hebben daartdoor fantastische resultaten bij de koeien. Fam. Lemm ga zo door en de hartelijke gr. van Henk Hooikammer (lely consumables)

fam. Lemm

Geachte fam. Lemm, zelfs vanuit Boxtel wordt op jullie grootse prestaties gelet en zijn ze bekend.....als kind wist ik al dat aan de "Diek" echte boeren in de goede zin van het woord woonden....uiteraard is mijn stem op jullie uitgebracht ! groet en heel veel succes, Jan Ariës

stem

Fam. Lemm, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie. onze stem hebben jullie zeker. Fam. Vierwind uit Ooy veel succes

stem

Een gemengd bedrijf vraagt zeer veel arbeid. Jullie doen dit op een voortreffelijke wijze. Gefeliciteerd met de nominatie.Is al een grote prestatie

Nominatie

Wat een prestatie! genomineerd, natuurlijk gaan jullie dat worden,zeer verdiend ook als fam,groetjes en succes Annie.

Proficiat met nominatie.

Hallo Theo en Yvonne, Ook namens ons van harte proficiat en ook op onze stem kunnen jullie rekenen. Heel veel succes, we zullen voor jullie duimen! Tot vanavond in Ooy!

Alvast gefeliciteerd

Als Eismann van Opa en Oma alvast gefelicteerd met de nominatie, ook Opa en Oma spreken altijd vol respect over de koeien en de kinderen.

Fam. Lemm

Een aantal keer per jaar kom ik op de boerderij van de familie Lemm. Iedere keer zie ik dat jullie met een enorm enthousiasme en betrokkenheid hard aan het werk zijn. Ieder bezoek, een kennis, een klant of goede vriend wordt hartelijk ontvangen. Het bedrijf ziet er altijd keurig uit. Echt netjes en verzorgd. Je ziet aan alles dat jullie de puntjes op de i zetten en dat jullie enorm veel liefde voor de dieren hebben. Deze nominatie hebben jullie dik verdient en ik hoop echt dat jullie deze mooie prijs winnen. Jullie bedrijf is hier geknipt voor.

Van harte gefeliciteerd met

Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie. Wij weten dat jullie er voor 200% achter staan met z'n allen. Daarom hopen wij ook dat de prijs naar jullie zal gaan. Groetjes Wilco en Lies.
content-main-right

Meer films

 • Wintershow UFF
  11-03-2013
 • Videokeuring Bathmen
  07-03-2013
 • Dronten wintershow
  06-03-2013
 • EK-interview
  05-03-2013
 • NL-inbreng op EK
  05-03-2013
 • EK zwartbont
  04-03-2013
 • EK roodbont
  04-03-2013
 • Allmacht 8
  20-02-2013
right