Sitemenu

donderdag 15 september 2022
left
content-main-left

Van tank tot fabriek

Sleutelrol voor kwaliteitscontrole - de weg van... melk
Hoe verloopt het traject van melkkoeltank tot melkfabriek? In 10 stappen wordt in woord en beeld de route bij het Belgische zuivelbedrijf Milcobel gevolgd

Publicatiegegevens

Magazine: 
Veeteelt
Publicatiejaar: 
2006
Jaargang: 
23
Editie: 
6
Paginanummer(s): 
26 - 27

informatie overkaas

goeie dag ik ben dors romeo werkzaam bij de luchthavenbrandweer zanderij suriname. ik ben geinterseerd in de agrarise sector dus ik wil aan varkenskwekerij en melkvee gaan doen en eventueel ook planten van gewassen mijn vraag is hoeveel liter melk heb je nodig voor drie kilogram kaas en mishien heeft nog wat informatie voorwat ik wil gaan doen of mischien ken u iemand die me wil ondersteunen in zo een bedrijf dat we ook samen kunnen gaan opzettenin suriname ik wil het komend jaar al beginnen en nog een vraagje hoeveel koeien mogen op 1 vierkante hectare staan.alvast bedankt en succes met u bedrijf

30 liter

30 liter

informatie overkaas

now bedankt voor die informatie,maar wat nog bijmij stil staat is dat 30 liter 30 kilo is dan wat gebeurd er met derest van die 27 kilogram dan.hoe kan ik nog aan folders komen of een cursus volgen daarover op het net
right