Sitemenu

vrijdag 9 september 2022
left
content-main-left

Boer zoekt opvolger via radio 1

Pien Rosmalen: "De gulle boer lijkt een speld in de hooiberg"
De KRO heeft een variant op het televisieconcept 'Boer zoekt vrouw' gevonden. Pien Rosmalen maakt de docusoap 'Boer zoekt opvolger' voor de radio. Ze vertelt over haar kennismaking met de landbouw

Publicatiegegevens

Magazine: 
Veeteelt
Publicatiejaar: 
2006
Jaargang: 
23
Editie: 
20
Paginanummer(s): 
28 - 29

boer zoekt opvolger

wij,een jong gezin uit belgie willen heel graag na de nodige uitleg en opleiding een boerderij overnemen en hier ons levenswerk van maken.maar hoe begin je daaraan??kan iemand ons opweg helpen?we zijn zeer harde werkers en hebben er echt alles voor over!!

opvolging

Wat zoek je dan voor bedrijf? Wij zoeken al een tijd naar een opvolger voor de akkerbouw-groentetak en het liefst een jong gezin. Kijk maar op www.gerbrandastate.nl bij vacature. We vragen wel vakkennis en plezier in samenwerken! Vriendelijke groet, Asse Aukes

opvolging bedrijf

wij zoeken akkerbouw of melkvee maar helaas hebben wij geen vakkennis....dat is ons grote probleem,we komen beide uit een totaal andere sector.aan enthousiasme mankeert het ons niet,ook niet aan werkkracht,positivisme,leergierigheid en wilskracht...maar dat lijkt niet voldoende.heel erg want dit is onze droom om te leven voor een eigen landbouwbedrijf en ervoor te vechten.geen grote rijkdom maar wel een gezond en mooi eindproduct afleveren.mvg

opvolging

Ga eerst eens een paar jaar bij bedrijf werken, u heeft totaal geen kennis en benul wat het vak inhoudt! en zorgen dat je een hele grote zak met geld hebt, anders blijft het gewoon een droom
right