Sitemenu
Veeteelt
VeeteeltVlees
Fokkerijgids
Sitemap
Adverteren
Service
Contact
donderdag 22 september 2022
Home
Zoek door deze site:
Home
Nieuws
Agenda
Interactief
Naslag
Beeld
Links
Forum
NRM 2012
NRM 2010
opinie
FUN
Artikelen
Dossiers
Topcijfers
Foto
Film
De Boerin
Veeteelt Magazine
VeeteeltVlees Magazine
Voerefficientie
Home
>
Artikelen
> "Weg met die plastic industriesmaak"
left
content-main-left
"Weg met die plastic industriesmaak"
Andrea van Gemst wil met Slow Food kwaliteit, smaak en streekproducten herwaarderen
Artikel:
Open het artikel
Vanaf het eerste uur betrokken, geeft een woordvoerster van de kritische consumenten-organisatie Slow Food aan wat de algemene doelstellingen ervan zijn
Publicatiegegevens
Magazine:
Veeteelt
Publicatiejaar:
2004
Jaargang:
21
Editie:
9
Paginanummer(s):
58 - 59
Booij, A.
305-B-1 Vlees en vleesproducten
608-D Rundvee
consumentenvoorkeuren
dierlijke producten
geur en smaak
houding van consumenten
kritiek
regionale economie
rundvlees
rundvleeskwaliteit
streekgebonden producten
voedselkwaliteit
voedselproducten
content-main-right
Gerelateerde artikelen
Entrecote van een holsteinkoe
Van vleeskoe tot vleespakket
Wie rijker wordt wil vlees eten
'Noem het industriële landbouw, geen megastal
Diergezondheid vereiste
right