Sitemenu

maandag 27 september 2021
left
content-main-left

Signalen van de koe

Pensvulling, mestscore en herkauwactiviteiten gebruiken om gezondheid te beoordelen - special: Kijk op de koe
3 artikelen als hulp om de koe te beoordelen op herkauwactiviteit, pensvulling en hoedanigheid van de mest; te beoordelen aan de hand van een nieuwe verfijnde methode van conditiescore; en tenslotte een systeem voor conditiescoren bij jongvee

Publicatiegegevens

Magazine: 
Veeteelt
Publicatiejaar: 
2001
Jaargang: 
18
Editie: 
21
Paginanummer(s): 
32 - 39

Artikel

Hallo, graag zou ik bovenstaand artikel willen ontvangen (pdf?) Is dit mogelijk? Ik zie uw reactie graag tegemoet. Hartelijke groet, Liesbeth Kramer Terra Mbo Meppel "Signalen van de koe. Pensvulling, mestscore en herkauwactiviteiten gebruiken om gezondheid te beoordelen - special: Kijk op de koe" Publicatiegegevens: Publicatiejaar: 2001 Jaargang: 18 Editie: 21 Paginanummer(s): 32 - 39
right